Top 3 springa tips för joggare – som du behöver veta

Butik Nike Free Run
. . Du kan bli skadad medan du kör eller jogga. Detta kan ske mycket oftare om du gör långdistanslöpning på en regelbunden basis . Även om det inte diskuteras i många kretsar, det finns en psykologisk påfrestning arbetar med fysiska skador som uppstår . Skador leder ofta till depression och ilska med idrottare som inte kan ta itu med vad som hänt . På grund av detta mentala tillstånd, villkoren för deras skada kan förvärras, och de kan hålla skadade längre . Det finns starka skäl för att utrusta dig med information som du kan använda
. Det är verkligen upp till dig hur du handskas med skadan, och hur snabbt du faktiskt återställa baseras på hur du hanterar det.
http://www.facebook.com
. .. Om du vill köra eller jogga, och komma i form, är kuperad terräng mycket hjälpsam Anaerob kapacitet, tillsammans med benstyrka, ökar cancerfallen under dessa typer av träning rutiner . Allt med måtta – det är nyckeln till att köra branta sluttningar och hålla sig frisk . Varje kulle som du gör kommer att vara annorlunda. Ta hänsyn till betygsskillnader när du kör eller jogging .. Du sätter en stor press på benet lederna från fötterna upp så ha det i åtanke Även de med överlägsen anatomier kommer att känna stammen och skulle kunna utveckla vissa frågor . Om du inte har en hel del hålfotsinlägg, eller om du behöver extra, inte göra kullen eller sluttningen utbildning tills du har rätt fot redskap på plats .
. När du gör olika övningar, måste du inkludera scheman för att få dem gjort . Det finns två huvudsakliga fördelar som du behöver tänka på .. Det är bra för övergripande utveckling, för en sak. Din kropp kommer att arbeta på många olika sätt andra, det finns en stark psykologisk effekt som hjälper dig att hålla sig fräsch och motiverad . Människor faller i hjulspår. Vi vet hur det känns när detta händer . Det är möjligt att du kommer att bränna ut från tristess att göra rutin . övningar, något som inte händer om saker och ting förändras upp . Gör ett schema för att köra på olika platser, och även på olika ytor av möjligt . Intervallträning, tillsammans med mellanliggande avstånd, kan också hjälpa dig att hålla saker fräsch och nya .
. Alla typer av idrottare, eller långdistanslöpare, kan dra nytta av kunskap och information om utövandet Du är ute i mitten av ingenstans, kanske, och du måste ta hand om dig själv .. Om du bor i ett klimat som är extremt varmt, måste du vara mycket försiktig .. Värmeslag kan börja med bara en huvudvärk. Det är ett vanligt symptom som upplevs . Du kommer att märka att munnen blir torr, och att du kommer att sluta svettning. Hydrate omedelbart om möjligt . För att hålla din kroppstemperatur inom säkra intervall, din kropp kommer att svettas kyla ner dig . Det är faktiskt potentiellt dödliga om du slutar svettas. Din kroppstemperatur kan stiga till dödliga nivåer .
. Det är tur för många joggare och routrar som de älskar att göra det på regelbunden basis
.. Du har säkert upplevt löpare höga, en mycket verklig känsla av att människor upplever .. Det handlar om att hålla friska och lära sig mer varje dag om fysisk kondition . Om du håller din fysiska kondition nivåer hög, kör för årtionden framöver kommer att vara några problem alls